Voor 15.00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden!

Nieuw in 2024

24-01-2024

Ieder zomerseizoen is voor ons weer een feestje. In de voorjaar- & zomercollecties zien we veel kleuren van de regenboog.

Met de focus op turquoise, blauw, groen, rood, felroze, oranje en color blocking. De Regenboog en Stripes armbandjes voldoen helemaal aan deze trend!

Lekker opvallen mag! Ons basisassortiment siliconen SOS armbandjes bevat veel opvallende kleuren. (licht)Blauw, groen, (licht)roze, rood, aqua en mint. Dit voorjaar hebben we drie nieuwe basiskleur Lila toegevoegd. De SOS armbanden van ID4all zijn in opvallende kleuren of prints en daardoor opvallend voor hulpverleners! Wist jij dat hulpverleners getraind zijn om SOS armbandjes te herkennen?!

Trend: allerlei soorten printjes. We gaan richting de zomer dus de kleuren worden opvallender en de prints vrolijker. De Musthaves voor 2024 zijn Hartjes, Ijsjes, Flowers, Krabjes en Smiley! De Smiley SOS armband brengt een glimlach op ieders gezicht!

De hoogzomercollectie met een tropisch briesje Tropical en Marrakesh met Toekan vogels en wuivende palmbomen. Samen met onze bestseller Jungle brengt je alvast in vakantiesferen! Opvallende prints blijven dit seizoen populair. De bestseller camouflage, nu aangevuld met basiskleuren veiligheidsbandjes in zwart en blauw.

Dierenprints ook in 2024 On Wild! Prints met dierlijke thema’s blijven we zien. In kledingstukken, maar ook in accessoires, zoals rugzakken en slippers. Ook bij ID4all blijven we On Wild!. We hebben naast onze bestsellers Zebraprint in Roze en Lila de armbanden Dierenprint toegevoegd. Opvallend en helemaal in de kleurtrends van 2024! En extra bijzonder dat deze mooie prints door de kids zelf zijn gekozen.

Outdoor: De natuur is ons allen lief en we beseffen steeds meer dat we hier alles aan moeten doen om deze te redden. Duurzame armbandjes zijn een must! Maar ook omdat we steeds meer buiten willen zijn, moeten de armbandjes praktisch en draagbaar zijn. Een pré voor kinderen is dat een polsbandje prettig moet aanvoelen. De siliconen SOS armbandjes zijn BPA vrij, van stevig buigzaam en zacht siliconen. De stoffen varianten zijn van zacht geweven polyester met een lichtgewicht aluminium naamplaatje.

Nostalgie Retro: Denk aan de jaren 80. Waar de afgezwakte pastels er veel waren. En ja ook voor de jongens kunnen deze kleuren. Het staat juist vaak prachtig! Kleuren zoals lichtblauw voeren de boventoon. Gecombineerd met denim staat deze look super stoer!
Pasteltinten zoals lichtroze, zachtgeel, lila en lichtblauw. Het naambandje Unicorn en de polsbandje lichtroze zijn al jaren favoriet. Om echt te shinen is het Glitters naambandje een musthave, mooie kleur roze met een vleugje glitters!

Shoppen maar
Heb jij genoeg inspiratie op kunnen doen wat betreft trends in 2024? Tijd om de allernieuwste collectie te shoppen. Met ons uitgebreide assortiment is er altijd een passend naambandje voor ieder kind en voor jou. Wij hebben ook voor volwassenen polsbanden.

De SOS armbandjes van ID4all zijn hip en trendy, maar waar het om gaat: ze dragen vooral bij aan de veiligheid van je kind. “Met een SOS naambandje van ID4all kan je zorgeloos op pad!” Ben jij ook zo benieuwd naar ons assortiment? Bestel nu >Lees meer artikelen