Voor 15.00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden!

Siliconen bandjes

Welke maat?

Meetinstructies

Purple button

Heb je een vraag?

Bekijk de FAQ

Purple button

Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden, ook in vakanties!

Bezorgd in je brievenbus, thuisblijven niet nodig!

Keuze uit mooie kleuren en leuke icoontjes!

SOS armbandje kopen van ID4all


De SOS polsbandjes
van ID4all zijn in 6 maten voor zowel kinderen als volwassenen. Denk ook aan allergiebandjes, ziektebeelden of om te dragen tijdens het sporten.
Ben je van plan om naar een pretpark, speeltuin, strand of lekker op vakantie te gaan? Dan is het handig als je kind een bandje bij zich draagt met belangrijke gegevens erop vermeld. Bijvoorbeeld een SOS siliconen naambandje met naam en telefoonnummer.

De SOS siliconen bandjes
hebben allemaal een opvallende trendy kleur of print. Naast een naam en telefoonnummer voor je kind of jezelf, kun je elke gewenste tekst op het SOS polsarmbandje laten graveren. Ook kan je kiezen uit meer dan 60 vrolijke icoontjes! Maar ook icoontjes voor allergieën, ziektebeelden en sport.
Wij leveren de SOS siliconen armbanden in 20 verschillende kleuren en 6 verschillende maten. Weet je niet zeker welke maat je moet bestellen? Klik dan hier voor instructies.

De teksten voor de siliconen SOS polsbandje worden aan de buitenzijden (rondom twee buitenkanten) gegraveerd. SOS bandjes worden gemaakt van siliconen, stevig en slijt- en watervast materiaal. De gravure is onuitwisbaar. Dit is handig voor spelende en sportende kinderen. Het is een soepel flexibel materiaal en kinderen vinden het prettig dragen.

Bestel SOS naambandjes van ID4ALL
Wil jij ook veilig op vakantie of erop uit met je kinderen? Of wil je zelf extra zekerheid hebben wanneer je kind alleen naar buiten gaat? Maak dan gebruik van een SOS polsbandje van ID4ALL met naam en telefoonnummer of bijvoorbeeld een allergie erop. Bestellingen op werkdagen voor 15 uur, worden dezelfde werkdag nog verzonden. En ook in vakanties zijn wij geopend!

Om te zorgen dat de gegevens goed op de SOS bandjes staan, worden de gegevens onuitwisbaar in het SOS bandje gegraveerd. Het kan af en toe voorkomen dat er witte reststof in de letters zitten van het graveren. Dit kan je eruit wassen met zeep en een borsteltje.
Het SOS bandje is o.a. te gebruiken voor: Medische gegevens (zoals donorinfo, allergie of bloedgroep, alzheimer, doof, niet reanimeren, etc.); met alleen een telefoonnummer (voor als je naar het strand gaat met je kindje). Ook een allergiebandje met icoontjes van pinda, noot, ei, gluten, etc.. Je kan in plaats van SOS, de term ICE gebruiken op het SOS bandje, dit staat voor In Case of Emergency en is internationaal bekend.

Reviews

Super correct geholpen

Twee keer contact gehad met de klantenservice over verschillende dingen. Twee keer snel iemand aan de telefoon en twee keer super correct geholpen. Complimenten! Iets dat in deze tijd van chatbots en niet te vinden telefoonnummers zeer te waarderen valt. En we zijn ook heel blij met de snel geleverde bandjes.
- Iris Niesten

Fijn dat dit bestaat!

Al meerdere keren besteld bij ID4ALL. Een eerste keer bestelling, een tweede keer bestelling ivm de groei van mijn zoontje waardoor hij een grotere bandje nodig had én de komst van mijn dochtertje. Heel blij met de kwaliteit van de bandjes. Nu helaas genoodzaakt een nieuwe bestelling te plaatsen, ivm wijziging van telefoonnummer. En dat besef kwam pas toen ik mijn dochtertje voor heel even kwijt was (en gelukkig in de auto verstopt zat snoepjes te pikken). Dus gelijk maar weer nieuwe besteld, want het zal je maar gebeuren dat je kind kwijt is zonder een juist telefoonnummer....zo belangrijk én fijn dat dit bestaat.
- Angelique de la Ruelle-Doekhi

Super snel geleverd!!

Ik had het de volgende dag al in huis! Mooie kleurtjes en stevige bandjes. Zou wel graag iets meer maten willen (170mm Bijv)
- Nynke Meenderink