Bestellingen op werkdagen voor 15 uur, worden dezelfde dag verzonden! Ook in vakanties!

Siliconen bandjes

Welke maat?

Meetinstructies

Purple button

Heb je een vraag?

Bekijk de FAQ

Purple button

Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden, ook in vakanties!

Bezorgd in je brievenbus, thuisblijven niet nodig!

Keuze uit mooie kleuren en leuke icoontjes!

Siliconen SOS armbandjes bestellen

Ga je naar een pretpark, speeltuin, het strand of op vakantie? Dan is het een slim idee om je kind een bandje te laten dragen waarop belangrijke gegevens vermeld staan. Zo kan er altijd contact met je worden opgenomen in geval van nood. De SOS-siliconen naambandjes van ID4all, voorzien van naam en telefoonnummer, zijn hier perfect voor. Deze bandjes zijn verkrijgbaar in zes maten, geschikt voor zowel kinderen als volwassenen, en bieden een praktische en veilige oplossing voor elke uitstap.

Duurzaamheid voorop - Sterk, Duurzaam en BPA-vrij!

De teksten voor de siliconen SOS-polsbandjes worden aan beide buitenzijden gegraveerd, waardoor ze goed zichtbaar zijn. Gemaakt van stevig, slijtvast en waterbestendig siliconenmateriaal, zijn onze SOS-bandjes ontworpen om lang mee te gaan. De gravure is onuitwisbaar, waardoor de informatie goed leesbaar blijft, zelfs als het bandje wordt gedragen door spelende en sportende kinderen. Dankzij het soepele en flexibele materiaal ervaren kinderen een comfortabele pasvorm, waardoor ze het bandje met plezier dragen.

Siliconen naambandjes voor kinderen met een persoonlijke twist

Onze siliconen armbandjes zijn perfect voor een dagje uit. Wil je iets unieks laten graveren? Je hebt de vrijheid om te kiezen wat erop komt te staan. Deze armbandjes zijn verkrijgbaar met meer dan 60 vrolijke icoontjes, inclusief speciale symbolen voor allergieën, medische aandoeningen en sport.

Onze siliconen armbandjes hebben stuk voor stuk een opvallende trendy kleur of print, waardoor ze direct in het oog springen. We bieden de SOS-siliconen armbanden aan in 20 verschillende kleuren en 6 verschillende maten. Twijfel je over welke maat je moet bestellen? Klik dan hier.

Bestel siliconen naambandjes van ID4all - Direct in je brievenbus, thuisblijven niet nodig!

Wil jij ook zorgeloos op vakantie of eropuit kunnen gaan, zonder je zorgen te maken over je kinderen? Of heb je zelf graag extra gemoedsrust wanneer je kind alleen buiten speelt? Bestel dan een SOS-polsbandje van ID4ALL, voorzien van naam en telefoonnummer.

Bestellingen op werkdagen vóór 15.00 uur worden nog dezelfde dag verzonden, zelfs tijdens vakanties!

Om ervoor te zorgen dat de gegevens duidelijk op de SOS-bandjes staan, worden ze onuitwisbaar in het bandje gegraveerd. Het kan voorkomen dat er af en toe witte reststof achterblijft in de gegraveerde letters. Dit is gemakkelijk te verwijderen door te wassen met zeep en een borsteltje. Het SOS-bandje is onder andere geschikt voor:

Reviews

Super correct geholpen

Twee keer contact gehad met de klantenservice over verschillende dingen. Twee keer snel iemand aan de telefoon en twee keer super correct geholpen. Complimenten! Iets dat in deze tijd van chatbots en niet te vinden telefoonnummers zeer te waarderen valt. En we zijn ook heel blij met de snel geleverde bandjes.
- Iris Niesten

Fijn dat dit bestaat!

Al meerdere keren besteld bij ID4ALL. Een eerste keer bestelling, een tweede keer bestelling ivm de groei van mijn zoontje waardoor hij een grotere bandje nodig had én de komst van mijn dochtertje. Heel blij met de kwaliteit van de bandjes. Nu helaas genoodzaakt een nieuwe bestelling te plaatsen, ivm wijziging van telefoonnummer. En dat besef kwam pas toen ik mijn dochtertje voor heel even kwijt was (en gelukkig in de auto verstopt zat snoepjes te pikken). Dus gelijk maar weer nieuwe besteld, want het zal je maar gebeuren dat je kind kwijt is zonder een juist telefoonnummer....zo belangrijk én fijn dat dit bestaat.
- Angelique de la Ruelle-Doekhi

Super snel geleverd!!

Ik had het de volgende dag al in huis! Mooie kleurtjes en stevige bandjes. Zou wel graag iets meer maten willen (170mm Bijv)
- Nynke Meenderink